MOD DE APLICARE:
Conservantul alimentar se utilizeaza odata cu zdrobirea strugurilor si obtinerea mustului. In felul acesta, procesul de fermentare poate fi controlat, iar calitatile oxidante ale vinului sunt pastrate. Conservantul alimentar se foloseste dup ace vinul s-a separate de drojdie. Un alt rol important al acestui produs este reprezentat de stoparea otetirii vinului. Pentru o limpezire ideala a vinului, este recomandat ca in aceasta faza sa fie aplicat si tratamentul cu bentonita. Ulterior, vinul necesita agitare cu scopul de a se omogeniza si poate fi consumat in minimum 21 de zile.
DOMENIU DE UTILIZARE: Se foloseste in industria vinului si a conservelor
ASPECT: Solutie limpede, fara sediment, translucida
DEPOZITARE: Conservantul alimentar trebuie pastrat intr-un loc uscat, la o temperatura de aproximativ 27 grade Celsius.
DOZAJ: 1 L / 1000 L must sau vin
AMBALAJ: Recipient tip PET
[ratings]
Recenzii
Nu există recenzii până acum.