-27% reducere
12.00 lei109.00 lei
-51% reducere
9.90 lei75.00 lei
-7% reducere
-28% reducere
-61% reducere
-42% reducere
-55% reducere
-38% reducere
-24% reducere
-32% reducere
-36% reducere
-26% reducere
-18% reducere

Consumabile medicale si nemedicale – gama variata de produse

Pentru ca fiecare serviciu medical sa se realizeze in deplina siguranta, punem la dispozitia clientilor o gama diversificata de consumabile medicale la cel mai bun raport calitate-pret.

Consumabilele medicale sunt produse de unica folosinta, utilizate pentru buna desfasurare a ativitatii medicale. Este esential ca produsele folosite sa fie intotdeauna calitative, astfel incat sa ofere siguranta fiecarui pacient.

Consumabile medicale si nemedicale ieftine

Consumabilele medicale regasite in magazinul nostru online au preturi competitive si sunt special gandite pentru a eficientiza serviciile medicale.

Raspundem cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari si oferim consultanta gratuita pentru alegerea celor mai potrivite produse, astfel incat sa asigure succesul in activitatea desfasurata.

Daca esti in cautarea unor consumabile medicale la preturi accesibile, Foartecurat vine in ajutorul business-ului tau cu oferte avantajoase.

Cele mai utilizate consumabile medicale si nemedicale

Persoanele care detin un cabinet medical stiu ca intreaga activitate din acest domeniu nu poate functiona in conditii optime fara utilizarea consumabilelor medicale. Orice interventie medicala necesita cel putin un produs de unica folosinta. Personalul care isi desfasoara activitatea are obligatia de a nu reutiliza consumabilele medicale de la o persoana la alta. Dupa folosire, acestea vor fi depozitate corespunzator in locuri special amanejate sau dupa caz, aruncate la cosul de gunoi sau distruse.

Necesarul de consumabile medicale este unul variat, insa cele mai importante produse fara de care multe domenii nu isi pot desfasura activitatea sunt: Manusile de unica folosinta, bonetele de unica folosinta, botosii de unica folosinta.

In magazinul nostru online gasesti produsele enumerate la cel mai avantajos pret. Comanda online si bucura-te de livrare rapida, oriunde in tara. Pentru orice informatie suplimentara, echipa foartecurat.ro iti sta la dispozitie!

 

 

0770566534