-17% reducere
-40% reducere
-17% reducere
-14% reducere
-61% reducere
Stoc epuizat
-44% reducere
-42% reducere
-16% reducere
-21% reducere
Stoc epuizat
2750.00 lei
-67% reducere
-37% reducere
-49% reducere
-56% reducere
-53% reducere
-53% reducere
-54% reducere
-55% reducere
-29% reducere
-69% reducere
-29% reducere
-53% reducere
-22% reducere
-35% reducere

Consumabile – gama variata de produse

Pentru ca fiecare serviciu sa se realizeze in deplina siguranta, punem la dispozitia clientilor o gama diversificata de consumabile la cel mai bun raport calitate-pret.

Consumabilele sunt produse de unica folosinta, utilizate pentru buna desfasurare a ativitatii . Este esential ca produsele folosite sa fie intotdeauna calitative, astfel incat sa ofere siguranta fiecarui pacient.

Consumabile  ieftine

Consumabilele regasite in magazinul nostru online au preturi competitive si sunt special gandite pentru a eficientiza serviciile.

Raspundem cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari si oferim consultanta gratuita pentru alegerea celor mai potrivite produse, astfel incat sa asigure succesul in activitatea desfasurata.

Daca esti in cautarea unor consumabile la preturi accesibile, Foartecurat vine in ajutorul business-ului tau cu oferte avantajoase.

Cele mai utilizate consumabile

Persoanele care detin un cabinet medical stiu ca intreaga activitate din acest domeniu nu poate functiona in conditii optime fara utilizarea consumabilelor. Orice interventie medicala necesita cel putin un produs de unica folosinta. Personalul care isi desfasoara activitatea are obligatia de a nu reutiliza consumabilele medicale de la o persoana la alta. Dupa folosire, acestea vor fi depozitate corespunzator in locuri special amanejate sau dupa caz, aruncate la cosul de gunoi sau distruse.

Necesarul de consumabile medicale este unul variat, insa cele mai importante produse fara de care multe domenii nu isi pot desfasura activitatea sunt: Manusile de unica folosinta, bonetele de unica folosinta, botosii de unica folosinta.

In magazinul nostru online gasesti produsele enumerate la cel mai avantajos pret. Comanda online si bucura-te de livrare rapida, oriunde in tara. Pentru orice informatie suplimentara, echipa foartecurat.ro iti sta la dispozitie!

 

 

Call Now Button