-61% reducere
Stoc epuizat
-25% reducere
-44% reducere
-42% reducere
-67% reducere
-42% reducere
-53% reducere
-22% reducere

Dezinfectanti – gama variata de produse

Sanatatea este extrem de importanta, tocmai de aceea este esential sa utilizam frecvent dezinfectantii pentru a combate bacteriile prezente pe diferite suprafete, obiecte sau chiar pe maini.

Dezinfectant de maini – rolul si importanta acestuia

Rolul unui dezinfectant de maini este acela de a elimina microorganismele in mod rapid si eficient. Folosirea acestuia este necesara atunci cand mainile au intrat in contact cu diverse suprafete posibil contaminate. Dezinfectantul nu trebuie folosit doar in domeniul medical, ci si in scop personal. In magazinul nostru online gasesti dezinfectant pentru maini sub diferite forme: lichid, spuma sau gel.

Dezinfectant suprafete – cel mai bun raport caitate pret

 Dezinfectantul pentru suprafete reprezinta cea mai eficienta solutie pentru distrugerea bacteriilor. Iti punem la dispozitie o gama variata de dezinfectanti pentru suprafete, in recipiente de 0.5, 1 L sau 5 L. Dezinfectantii regasiti in magazinul nostru online sunt prevazuti cu pompita pentru o aplicare usoara. Solutia pulverizata actioneaza in aproximativ 5 minute si elimina 99.9% din bacterii.

Asigura-te ca dezinfectezi constant locul in care lucrezi si elimina orice risc de contaminare!

Iti punem la dispozitie cei mai buni dezinfectanti la cele mai avantajoase preturi astfel incat sa te poti proteja eficient. Descopera oferta pe care ti-am pregatit-o in materie de dezinfectanti suprafete si dezinfectanti maini.

Pe langa pretul accesibil, beneficiezi de transport rapid oriunde in Romania. Pentru orice informatie suplimentara, echipa foartecurat.ro iti sta la dispozitie.

Produsele noastre sunt pentru uz general. Astfel, se pot folosi la scoli, la birou, in licee, gradinite, dar si in mijloacele de transport public.

 

 

 

 

 

Call Now Button