-81% reducere
-12% reducere
-30% reducere
-67% reducere

Sapun lichid – cel mai bun raport calitate-pret

 

Curatarea si igienizarea mainilor reprezinta un factor extrem de important pentru sanatatea fiecaruia dintre noi. Sapunul lichid este ideal pentru utilizarea zilnica, mai ales cand acesta contine si glicerina, substanta care ajuta la catifelarea pielii mainilor. Magazinul nostru online iti pune la dispozitie o gama variata de astfel de produse, in diferite culori si arome sau cantitati.

 

De asemenea, propunem si variante de sapun lichid in cantitati mai mari, pentru domeniile in care igiena reprezinta un aspect extrem de important pentru desfasurarea activitatii: cabinete medicale, restaurante, saloane de infrumusetare etc.

 

Sapun lichid – varietate de sortimente

 

Fie ca vorbim despre locuinte sau spatii de birouri, ori alte locuri publice, sapunul lichid este un produs indispensabil. Acesta este apreciat pentru usurinta cu care poate fi aplicat, pentru parfumul conferit mainilor, dar si pentru proprietatile de spumare. Sapunul lichid va igieniza intotdeauna pielea mainilor, dar in acelasi timp va oferi si senzatia de prospetime.

 

La FoarteCurat gasesti o varietate de sortimente de sapun lichid, gata sa devina preferatele intregii familii. Poti alege sapun cu parfum neutru sau floral. Ingrijirea, protectia impotriva microbilor si hidratarea sunt cele trei proprietati ale sapunului lichid care fac ca acesta sa locul oriunde.

 

Rezerva sapun lichid

 

Atunci cand sapunul lichid s-a terminat, poti achizitiona doar rezerva pentru acesta. Daca esti in cautarea unei rezerve pentru sapun lichid la pret avantajos, noi iti punem la dispozitie produse intr-o gama variata de arome.

 

Comanda online sapun lichid si asigura-te ca ai tot timpul mainile igienizate si catifelate!

Call Now Button