ZEAMA BORDELEZA TIP MIF
Cu un miros caracteristic sulfului, zeama bordeleza tip MIF contine substanta activa de 20%± 1,5.
Umiditate maxima: 3%
pH-ul suspensiei: 1% in apa intre 6 si 8.
Poate fi folosita pentru aproape toate produsele de protectie a plantelor folosite in agricultura, exceptandu-le pe cele cu reactii acide sau alcaline puternice:
- Fasole;
- Sfecla de zahar;
- Hamei;
- Tomate;
- Ardei;
- Castraveti;
- Ceapa;
- Mar;
- Par;
- Gutui;
- Prun;
- Cais;
- Piersic;
- Visin;
- Vita de vie.
PREPARARE ZEAMA BORDELEZA TIP MIF
Folositi un vas de lemn sau de plastic pentru prepararea solutiei de zeama bordeleza. Se stabileste cantitatea necesara de zeama bordeleza, dupa care se adauga apa curata prin turnare, la temperaturi cuprinse intre 15 si 20 de grade Celsius. Pe parcursul acestei proces, componentele trebuie amestecate pana cand se obtine solubizarea completa. Inainte de utilizare, este indicat sa filtrati solutia cu ajutorul unei site.
ZEAMA BORDELEZA TIP MIF – UTILIZARE
Zeama bordeleza trebuie distribuita prin stropire, la temperaturi de pana in 27 de grade Celsius. Este recomandat ca aplicarea acestui produs sa se realizeze in timpul vegetatiei, pana la umectarea totala. Produsul actioneaza eficient datorita continutului de cupru, ce are rol de fungicid si bactericid. Mai mult decat atat, sistemul enzimatic al patogenilor este eliminat complet datorita ionilor de cupru absorbiti de sporii bacteriilor si ai ciupercilor. Asadar, fungicidul trebuie aplicat pana la germinarea sporilor.
TIMP DE PAUZA ZEAMA BORDELEZA
Perioada dintre ultimul tratament aplicat si recoltare trebuie sa fie de minimum 30 de zile.
MOD DE ACTIUNE ZEAMA BORDELEZA
Fungicidul actioneaza la nivelul tulpinii si al frunzei si are rolul de a combate Focul bacterian al rozaceelor si Rapanul merilor. Fungicidul actioneaza timp de 10-15 zile de la aplicare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.