De ce sa-ti cumperi un plantator de rasaduri

Eficienta este o necesitate atunci cand vine vorba de sarcinile gospodaresti. Acum, cand tehnologia a avansat si avem acces la absolut orice informatie, descoperim pe zi ce trece ca apar pe piata noi si noi unelte de gradinarit. Echipamentele si utilajele performante care apar in centrele de comercializare, vin in ajutorul nostru cu foarte multe specificatii pentru a ne usura munca fizica. Prin urmare, iti propun astazi sa afli cum te ajuta plantatorul de rasaduri in treburile gospodaresti.

 De ce sa-ti cumperi un plantator de rasaduri?

In primul rand, usureaza munca fizica a plantatorului pentru ca este conceput sa se utilizeze din picioare, fara a  mai fi nevoie  ca utilizatorul sa se ghemuiasca  si sa se aplece de foarte multe ori.

Acest instrument permite plantarea directa  a rasadului intr-un mod foarte precis si rapid. Se poate utiliza pentru plantarea rasadurilor de tomate, ardei, pepene galben, pepene verde, flori si seminte. Este foarte eficient deoarece plantarea se poate realiza doar de o singura persoana, asta inseamna ca  economisesti bani  pentru zilieri. 

Modalitatea de functionare

Plantatorul de rasaduri se utilizeaza prin plasarea  directa a rasadului in sol – chiar daca nu a fost  prelucrat  anterior, la o adancime de 140mm. In componenta are o tija care tine rasadurile la o distanta egala. Se poate opera cu o singura mana  pentru ca are o greutate redusa, permitandu-I  unei singure persoane sa planteze pe o suprafata mare.

Avantajele plantatorului de rasaduri

Acesta unealta se face cunoscuta prin numeroase caracteristici, si anume:

 • Plantarea se face de catre o singura persoana;
 • Modul de utilizare este usor si eficient;
 • Timpul scurt de plantare- pe suprafata mare;
 • Amortizarea rapida  a investitiei;
 • Greutatea este  redusa – 1.45 kg;
 • Sanse mai mari de a se prinde rasadul;
 • Economisesti bani, echivalentul a 3 zilieri;
 • Este realizat din materiale rezistente;
 • Are in componenta o tija de control pentru distantare intre randuri;
 • Control facil al adancimii de plantare;
 • Rasadul se poate planta si in solul care nu a fost prelucrat  in prealabil.

De unde sa-ti achizitionezi un plantator de rasaduri?

Cropmarket este magazinul online care comercializeaza o gama impresionanta de utilaje si seminte    pentru desfasurarea activitatilor de gradinarit.  Pentru completarea gamei de utillaje si accesorii, Cropmarketa iti pune la dispozitie produse pentru a-ti usura munca in gradina.

Prin urmare, dincolo de lejeritate, economie de timp si de resurse financiare pentru plata unui zilier care sa se ocupe de plantarea rasadurilor, aspectul esential pentru cei care vor sa-si cumpere un plantator de rasaduri este ca se pot bucura de o cultura bogata facuta cu propriile maini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button